ITWatch

Larmende storrumskontorer centrale i stor vækstplan for GN Audio

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Udbredelsen af støjende storrumskontorer gør det sværere for medarbejdere at koncentrere sig, og her ser GN Audio en oplagt vækstmulighed.

René Svendsen-Tune er adm. direktør i GN Audio, der er den ene af to divisioner af GN Store Nord. | Foto: PR/GN Audio

Han skal levere. Både en betydelig vækst på cirka seks pct. årligt frem til 2020 og en driftindtjening på et sted mellem 17-19 pct. af omsætningen. Og for at det skal lykkes, skal topchef for GN Audio René Svendsen-Tune sikre, at salget af selskabets vigtigste produkt, headset til kontorer, sælger bedre end konkurrenterne.

"I forhold til det samlede marked, så skal vi tage markedsandele," siger topchefen for GN Audio, der er den ene af to divisioner af det danske hæderkronede GN Store Nord, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs