ITWatch

Motorola står tilbage med et forretningsområde: "Livsvigtigt for aktører som politiet"

Betjente og brandmænd skal kunne tale sammen i fred. Motorola satser nu benhårdt på software til sikker radiokommunikation. "Vi har været nødt til at foretage nogle ændringer, så virksomheden overlever på den lange bane," siger bestyrelsesformand.

Bestyrelsesformand i Motorola Solutions Danmark, Henrik Blume, tvivler ikke på, at der også i fremtiden vil være brug for meget sikre radiosystemer. | Foto: Motorola

Hver femte medarbejder er væk. Motorolas danske datterselskab har siden 2015 skåret forretningen til og barberet antallet af ansatte ned, så man nu betaler løn til omkring 110 personer.

Bestyrelsesformand Henrik Blume lægger ikke skjul på, at han sidder for bordenden i en mindre og mere fokuseret virksomhed end for få år siden. Han har selv haft sin gang i den tidligere mobilgigant i 18 år og kan huske, dengang Motorola Solutions Danmark betalte løn til 300 personer.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs