ITWatch

Telenor om salg af mobilnet: "Kan blive interessant at tage op fremadrettet"

Telenor i Danmark skal fremover fokusere på "medarbejdere og kunder" for at hæve indtjeningen. På længere sigt kan det åbne op for salg af selskabets mobilnet. Interessant spørgsmål, siger Telenor-chefen, der dog mener, det er for tidligt med den slags planer.

Foto: PR/Telenor

Det er slet ikke på tale i nutiden, men kan blive et emne i fremtiden. Telenor i Danmark har nu sat en strategi i vandet, der skal trimme selskabet og sikre, at det både er relevant for kunderne og samtidig kan tjene penge nok til at finansiere egne investeringer.

Det fortæller Jesper Hansen, Telenors danske topchef i et interview med ITWatch. Og han er klar til at vende alle sten for at nå i mål. For han kan konstatere, at indtjeningen i selskabet har været faldende gennem en årrække, og at der samtidig kræves store investeringer fremover, for at holde trit med udviklingen. Telenor har indgået et samarbejde med Telia om at lægge sine mobilnet sammen, hvilket udløser synergier til begge selskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Årets TechBBQ havde rekordmange kvinder på scenen

Antallet af kvindelige talere ved dette års TechBBQ satte rekord. Det giver flere perspektiver på startups og rollemodeller at spejle sig, når flere forskelligartede stemmer bliver hørt, lyder det fra kommunikationschefen bag techkonferencen.

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs