ITWatch

ATP holder fast i udbudsbeskrivelse på trods af KMD-kikser

ATP søger på ny en leverandør af centralt it-system efter opsigelsen af KMD. Det nye udbud er i store træk identisk med det seneste, som KMD vandt. Problemerne skyldes ikke udbudsmaterialet, mener ATP.

Foto: PR/ATP

I midten af marts valgte Udbetaling Danmark, der hører under ATP, at opsige kontrakten med KMD om leveringen af et nyt it-system, der skal styre udbetaling af pension til 1,3 mio. danske førtids- og folkepensionister.

I fredags lancerede ATP atter udbuddet omkring leveringen af det såkaldte Social Pension-system. På trods af genvordighederne med KMD ligner det nye udbud i store træk det, som it-selskabet vandt i sidste omgang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs