ITWatch

Millioninvestering får it-selskab til at intensivere jagten på udenlandske kunder

Software-selskabet Plecto får investering på tre mio. kr. fra erhvervsmand. Pengene skal bruges til skaffe flere kunder i udlandet.

Kristian Øllegaard er direktør i danske Plecto. | Foto: PR/Plecto

Med en investering på tre mio. kr. i ryggen vil software-selskabet Plecto nu intensivere jagten på kunder i udlandet. Det skriver Berlingske.

Pengene kommer fra erhvervsmanden Jan Dal Lehrmann, og de skal bruges til at udbrede Plectos software, der i realtid viser performancedata for salgs- og supportmedarbejdere, til flere lande.

"Det går godt i Danmark, som stadig er vores største marked, men Danmark er også et testland. Det bliver rigtigt stort for os, når vi for alvor får fat i USA, Storbritannien og Tyskland og samtidig opretholder vores vækstrate," siger direktør Kristian Øllegaard, der grundlagde it-selskabet i 2012 sammen med Steffen Bagge.

Plecto har i dag kunder i 30 forskellige lande, og selskabet har det seneste år tredoblet sit salg.

Simcorp: Slaget skal stå i USA 

Dansk mødeplatform indgår partnerskab med Promentum Equity Partners 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs