ITWatch

Dansk mødeplatform indgår partnerskab med Promentum Equity Partners

Den danske mødeplatform Askcody indgår et partnerskab med investeringsfonden Promentum Equity Partners.

Den nordjyske mødeplatform Askcody har stor succes med at tilbyde deres mødehåndteringssoftware til virksomheder i både ind- og udland, hvilket blandt andet har betydet en udvidelse af medarbejderstaben fra fem til 18 ansatte på blot ét år.

Det skriver Børsen.

I et forsøg på at komme dybere ind på især de amerikanske og britiske markeder har man nu indgået et partnerskab med teknologiinvesteringsfonden Promentum Equity Partners, der blandt andet har Janos Flösser, medstifter af IO Interactive, som seniorpartner.

Janos Flösser er, som en del af partnerskabet, desuden trådt ind i Askcodys bestyrelse, ligesom samarbejdet også betyder en kapitalindsprøjtning på et ikke-oplyst tocifret millionbeløb.

Virksomheden administrerer på månedsbasis godt én mio. møder i hele verden. Janos Flösser forudser, at Askcody kan blive markedsledende indenfor deres felt.

"Den største udfordring bliver at styre væksten. Askcody gør det elegant, men der er meget arbejde i det. Forandringen sker så hurtigt, og det er vigtigt at kunne sigte rigtigt," siger han til Børsen.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs