ITWatch

Udenlandske opkøb skal sætte turbo på væksten i Prodata Consult

It-konsulenthuset Prodata Consult vil mere end fordoble sin omsætning i løbet af de næste fire år. Målet er en toplinje på 1,5 mia. kroner i 2020.

Adm. direktør i Prodata Søren Rode.

Efter et år med en vækst i omsætningen på over 50 pct. er it-konsulenthuset Prodata Consult sulten efter mere. Det skriver Børsen.

Prodata sigter efter at omsætte for 1,5 mia. kr. i 2020, og det skal ske gennem en organisk vækst på mindst 10 pct. om året og flere udenlandske opkøb.

"Hvis vi skal nå vores mål om at fordoble omsætningen, så skal vi lave opkøb i Sverige, Norge og Tyskland," siger adm. direktør Søren Rode, der sammen med bestyrelsen allerede nu har kig på konkrete opkøbsemner, til Børsen.

Bestyrelsesformand Jens Kynæb fastslår overfor avisen, at en børsnotering først vil være aktuel, når it-selskabet rammer en omsætning i størrelsesordenen 1,5-2 mia. kr.

Solidt 2016

Som ITWatch skrev tirsdag voksede omsætningen i moderselskabet Prodata Consult Holding, der både omfatter selskabets danske og udenlandske aktiviteter, med 230 mio. kr. i 2016 og landede 693 mio. kr.

Driftindtjeningen lød på 50 mio. kr. sidste år, hvor Prodata opkøbte selskabet Raft Consulting. I 2017 er Eliantie B.V. også blevet en del af den voksende forretning.

Prodata Consult har fuld blus under væksten 

CGI henter bedste overskud i fem år 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs