ITWatch

It-giganter udvider samarbejdet

SAP og Microsoft ekspanderer deres partnerskab. Fremover bliver videomøde-løsningen Teams udrullet på tværs SAP's forretningssoftware.

Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS / X00960

Det er to af it-verdenens store spillere, som nu øger deres samarbejde. Microsoft og SAP har indgået en aftale, der integrerer Teams på tværs af SAP's suite af forretningssoftware, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Derudover har selskaberne udvidet deres cloud-partnerskab med fokus på automatisering og integration af SAP S/4Hana op Microsoft Azure.

"Ved at integrere Microsoft Teams på tværs af vores forretningsløsninger løfter vi mulighederne for at samarbejde til det næste niveau, hvor vi sammen sætter standarden for fremtidens arbejdsplads og muliggør den friktionsfri virksomhed. Vores betroede partnerskab med Microsoft fokuserer på kontinuerligt at fremme vores kunders succes. Derfor udvider vi også interoperabiliteten med Azure," udtaler Christian Klein, adm. for SAP, i meddelelsen.

Konkret indebærer integrationen af Microsoft Teams, at videomødeløsningen bliver rullet ud på ERP-suiten SAP S/4HANA, HR-løsningen SAP SuccessFactors samt SAP Customer Experience.

SAP lander over analytikernes forventninger i fjerde kvartal 

Microsoft og GM leder an i kapitalrejsning til selvkørende biler 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs