ITWatch

Investor kritisk overfor ufrugtbar jagt på kapital i internetselskab

Danske Bluetown, der vil sprede internettet til fjerne egne af verden, har forgæves jagtet frisk kapital igennem en længere periode. De manglende resultater møder kritik fra investoren Lars Kolind.

Ritzau Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson
Peter Ib, adm. direktør i Bluetown. Foto: Ritzau Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Ambitionen om at sætte wifi-master op og brede internettet ud til fjerne egne af verden koster mange penge for danske Bluetown. Derfor har selskabet behov for yderligere finansiering.

Det skriver Børsen.

Den har selskabet jagtet i over et år, men hidtil uden succes, og det får en af investorerne, Lars Kolind, til at kritisere udviklingen.

"Bluetown har koncentreret sig om at fortælle, hvor god idé det er. Men investorerne tænker også på, om det kan blive lønsomt, og det er forklaringen på, at Bluetown har kludret en del rundt. Selskabet har haft svært ved at finde sine egne ben," siger Lars Kolind til Børsen.

Stifter og adm. direktør Peter Ib er uenig i kritikken fra storinvestoren og oplyser til Børsen, at selskabet, der de seneste fire år har tabt 167 mio. kr., i øjeblikket forhandler med flere investorer. Sidste år skød en kreds af private investorer 56 mio. kr. i Bluetown, og efterfølgende blev det beløb fulgt op af yderligere en investering på 30 mio. kr.

Microsoft og dansk selskab i nyt samarbejde

Wifi-master i den tredje verden udløser millionunderskud til dansk it-selskab

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger