ITWatch

Systematic skal lære ledelse af kunstmuseum

Et af Danmark største it-selskaber har indgået et samarbejde med kunstmuseet Aros. Det skal gøre Systematics organisation bedre til at arbejde på tværs af virksomheden.

PR/Systematic
Michael Holm er adm. direktør for Systematic. Foto: PR/Systematic

Med en vækst på 60 pct. i 2017 og en omsætning, som har rundet milliarden, er der fuld fart på hos softwareselskabet Systematic.

For at følge med udviklingen har Systematic indgået et samarbejde med kunstmuseet Aros for at lære ledelse i en cirkelorganisation. Det skriver Børsen.

"Her i Systematic har vi en traditionel organisation. Det betyder eksempelvis, at når vi sender en medarbejder til New Zealand for at arbejde, skal vedkommende bruge viden og service fra jura, finans, personaleafdelingen med udrejsepakker, it osv. Medarbejderne skal altså løbe fra silo til silo. Da vi også gerne vil have en organisation med tværgående services, har vi indledt samarbejdet med Aros," siger adm. direktør Michael Holm til Børsen.

Hos Aros arbejder man med et organisationsdiagram bestående af tre overlappende cirkler. Her er der udpeget en ansvarlig for opgaver, der går på tværs i organisationen, og det er den tilgang, som it-selskabet skal lære af.

Systematic, der har for nylig ansat medarbejder nr. 1000, har også indgået samarbejde med Søværnet og Hæren, der også skal bidrage med ny inspiration og viden om ledelse.

Sikkerhedschef i stort softwarehus: Vi arbejder med en sikkerhedskultur

National telemedicinsk infrastruktur ramt af forsinkelse: Leverandører kræver mere tid

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger