ITWatch

Systematic skal lære ledelse af kunstmuseum

Et af Danmark største it-selskaber har indgået et samarbejde med kunstmuseet Aros. Det skal gøre Systematics organisation bedre til at arbejde på tværs af virksomheden.

Michael Holm er adm. direktør for Systematic. | Foto: PR/Systematic

Med en vækst på 60 pct. i 2017 og en omsætning, som har rundet milliarden, er der fuld fart på hos softwareselskabet Systematic.

For at følge med udviklingen har Systematic indgået et samarbejde med kunstmuseet Aros for at lære ledelse i en cirkelorganisation. Det skriver Børsen.

"Her i Systematic har vi en traditionel organisation. Det betyder eksempelvis, at når vi sender en medarbejder til New Zealand for at arbejde, skal vedkommende bruge viden og service fra jura, finans, personaleafdelingen med udrejsepakker, it osv. Medarbejderne skal altså løbe fra silo til silo. Da vi også gerne vil have en organisation med tværgående services, har vi indledt samarbejdet med Aros," siger adm. direktør Michael Holm til Børsen.

Hos Aros arbejder man med et organisationsdiagram bestående af tre overlappende cirkler. Her er der udpeget en ansvarlig for opgaver, der går på tværs i organisationen, og det er den tilgang, som it-selskabet skal lære af.

Systematic, der har for nylig ansat medarbejder nr. 1000, har også indgået samarbejde med Søværnet og Hæren, der også skal bidrage med ny inspiration og viden om ledelse.

Sikkerhedschef i stort softwarehus: Vi arbejder med en sikkerhedskultur 

National telemedicinsk infrastruktur ramt af forsinkelse: Leverandører kræver mere tid 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs