ITWatch

National telemedicinsk infrastruktur ramt af forsinkelse: Leverandører kræver mere tid

Tilbudsgiverne på opgaven med at bygge den landsdækkende telemedicinske infrastruktur har bedt om mere tid, og Danmarks første fællesoffentlige digitale platform for telemedicinske løsninger bliver derfor forsinket.

Foto: PR/Systematic

Organisationen FUT (Fælles Udbud af Telemedicin) bliver forsinket med udviklingen og implementeringen af den stort opslåede og efterhånden længe ventede fælles telemedicinske infrastruktur, som skal være det nationale motorvejsnet, der kobler de telemedicinske løsninger sammen på tværs af landet til borgere med lungesygdommen KOL.

Det står klart, efter at samtlige af de tre prækvalificerede leverandører har slået sig på tidsplanen og anmodet FUT om mere tid til at udarbejde deres bud på en løsning til den telemedicinske infrastruktur på vegne af landets 98 kommuner og fem regioner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs