ITWatch

Helgason: Man lærer mere af succeser end af fejl

Unity-stifteren og partner i seedfonden Nordic Makers David Helgason køber ikke ind på præmissen om, at man lærer mest af sine fejl. Han mener i stedet, at man finder de vigtigste læringer i succeserne.

PR/UNITY
Foto: PR/UNITY

Iværksættermiljøet har en tendens til at fokusere på mantraet, at man lærer mest af sine fejl, men for David Helgason, stifter af spilsuccesen Unity og partner i seedfonden Nordic Makers, er det succeserne, som er den drivende kraft - for heri findes selvtilliden til at lykkes senere.

Det fortæller han til mediet Bootstrapping.

"Når du skaber en succes, er der uundgåeligt mange fejl undervejs, og i et historisk perspektiv lærer du af dem, men dét, at det bliver en succes, giver dig selvtillid. En velbegrundet selvsikkerhed giver tillid til ens egen dømmekraft og tillid til, at man tør stole på sin intuition. Som menneske har man intuitioner om de ting, vi begiver os ud i. Men har man ingen selvsikkerhed, er man ikke i stand til at handle på dem," siger Helgason til Bootstrapping.

Helgason fortæller, at han selv tror på det at handle efter ens intuition, da der for ham at se ikke er tale om gætværk. I stedet handler det om hjernens kapacitet til at integrere og behandle forskelligartet data til beslutninger.

Unity stifter innovationscenter i Malaysia

Tech-fondsdirektør: Tre ting afgør om en investering er interessant

Unity-stifter: Internationale techselskaber stækker iværksættere

It-profiler kaster sig ud i vegetarisk investeringseventyr

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger