ITWatch

Unity stifter innovationscenter i Malaysia

Danske Unity åbner sammen med de Malaysiske myndigheder et nyt innovationscenter for spildudvikling i Sydøstasien.

David Helgasons Unity stifter selskabets første innovationsccenter i Sydøstasien. | Foto: PR/UNITY

Det danskstiftede spiludviklingsselskab Unity åbner i et nyt samarbejde med Malaysia’s Digital Economy Corporation (MDEC) et nyt innovationscenter i landet. Centret bliver det første af sin slags i Sydøstasien og skal understøtte udviklingen af talent i regionen.

Det skriver mediet industrimediet MCV.

Ni udviklere har allerede benyttet sig af tilbuddet om at blive en del af centret, som især henvender sig til udviklingsselskaber i de tidlige stadier. Fra MDEC's side håber man, at samarbejdet kan være med til at skubbe regionen op i verdenstoppen, når det kommer til spiludvikling.

"At være det første land i Sydøstasien som åbner et 'Unity Centre of Innovation' markerer en betydningsfuld milepæl i vores mission om at positionere Malaysia som en regoinal hub for spilprroduktion og udviklinng inden 2025," fortæller coo for MDEC, Ng Wan Peng, til Tech Wire Asia.

To be the first country in Southeast Asia to establish a Unity Centre of Innovation marks a significant milestone in our mission to position Malaysia as a regional hub for game production and development by 2025,” says MDEC COO, Ng Wan Peng, to Tech Wire Asia.

Dansk spiludvikler har succes med hyldest til svunden genre 

Nordjyder vil lære at træne computerspil 

Unity-stifter: Internationale techselskaber stækker iværksættere 

Sybo-direktør: Vi er håbløst bagud i forhold til Finland 

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs