ITWatch

It-profiler kaster sig ud i vegetarisk investeringseventyr

Endomondo-millionærerne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Stilling Ambus har kastet sig ud i markedet for måltidskasser, og med sig har de investeringer fra en række andre profiler i it-branchen.

Medstifter af Endomondo og MyFitnessApp, millionær og iværksætter Jacob Jønck. | Foto: /Ritzau/Jens Henrik Daugaard/

It-iværksætterne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Stilling Ambus har kastet sig ud i et anderledes iværksættereventyr. Makkerparret har netop startet konceptet Simple Feast, som skal levere kødfrie måltidskasser, og med sig har de en lang række profiler fra it-branchen som minoritetsaktionærer.

Det skriver Børsen.

Aktionærkredsen består blandt andet af Unity-stifteren David Helgason, Lars Fjeldsøe-Nielsen, som tidligere har været tilknyttet Uber og Dropbox og Michael Sobel, forhenværende topchef i kapitalforvalteren Blackrock.

Selv forudser stifterne en stor vækst inden for måltidsmarkedet i de kommende år og ser ingen grund til, at deres nye selskab Feast Kitchen Inc. ikke skulle kunne gøre sig gældende.

"Markedet for måltidsløsninger er allerede forbi 1 mia. kr. i Danmark, og jeg er ikke i tvivl om, at det er fem-seks gange større inden for fem-seks år. Og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage 5 pct. af det marked," siger Jakob Nordenhof Jønck til Børsen.

Nordic Scalers sender tre iværksættere til USA 

Iværksætteren Mette Lykke og Too Good To Go scorer stor hotelkæde 

Adi vil gøre børn klogere, mens de spiller spil på tablets og telefoner 

Succesfuld iværksætter: Nødvendigt at være drevet af et større formål 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs