ITWatch

Mandskabsmangel største problem for glohed branche

Mangel på medarbejdere bliver et stadig større problem for it-branchen, viser brancheorganisationen IT-Branchens seneste Barometer-måling. Det sker i en tid, hvor væksten boomer, og forventningerne til fremtiden er ultrapositive.

"Digitaliseringen af dansk erhvervsliv er kun begyndt, og derfor er det et stort problem for virksomhederne," siger ITB's Mette Lundberg om manglen på it-kompetencer. | Foto: IT-Branchen/PR/Mark Thyrring

To ud af tre danske it-selskaber ser mangel på arbejdskraft som det altafgørende problem for dem. Det fremgår af det seneste Barometer, der er en årlig undersøgelse, som IT-Branchen gennemfører blandt sine medlemsvirksomheder.

Undersøgelsen er gennemført med 190 it- og televirksomheders detaljerede besvarelser, og her fremgår det, at manglen på medarbejdere stiger. Det sker samtidig med, at samme virksomheders forventninger til fremtiden er ekstremt positiv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs