Tidligere topfolk i Trustpilot henter kapital hos innovationsfond

It-selskabet Accordium får millioninvestering fra Pre-Seed Innovation og privat investor. Startupvirksomheden vil digitalisere kontraktforhandlinger og underskrifter.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Hurtigere og nemmere salg i kontraktforhandlinger. Det er målsætning for it-startupselskabet Accordium, der har modtaget en investering på samlet 3,5 mio. kr. fra Pre-Seed Innovation og den private investor Matthew Ryan.

Det skriver Børsen.

"Vi kunne se, at man bruger en masse tid på at printe og underskrive pdf-dokumenter, sende den frem og tilbage til kunder, hvor der skal følges op telefonisk og så videre. Hvis en sælger skal have godkendt en kontrakt af en chef, inden den kommer til kunden til underskrift, hvorefter den skal godkendes af en ny chef, så kan man automatisere det via Accordium," siger adm. direktør og medstifter Andrew Whittaker til Børsen.

Han har en fortid i Trustpilot. Det samme har to af Accordiums øvrige medstiftere Daniel Richardson og Barrington Russell. De har blandt andet været med til at etablere og udbrede Trustpilots forretning i USA, Australien og Storbritannien. Derudover er Alexander Brix med i stifterkredsen.

Perlerække af danske it-navne i ny teknologi investeringsfond 

Tommy Ahlers: Regeringen skal være mere ambitiøs med iværksættertiltag 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også