ITWatch

Gaest.com løb med titlen som årets Guldæg

Den deleøkonomiske platform til bookning af mødelokaler Gaest.com er blevet kåret som vinder af iværksætterkonkurrencen Guldæg.

PR/Gaest.com
Holdet bag Gaest.com. Foto: PR/Gaest.com

Kampen mellem de tre finalister i dysten om at blive kåret til årets Guldæg fandt i sidste uge sin afgørelse. Vinderen blev Gaest.com, der henviste fintech-selskabet Hufsy og Praice, der har udviklet en platform til at "crowdsource" en jobsøgendes personlighedsprofil, til de øvrige placeringer.

Det skriver Techsavvy Media.

"Det handler om to ting. Det første er peer recognition, det er folk fra vores felt, som sidder i juryen. Så når repræsentanter fra blandt andet Microsoft og Saxo bank, virksomheder som har taget den rejse, vi lige er startet på, anerkender os, så betyder det meget. Det andet handler om prisers værdi for den vækstrejse vi er på. Det giver os og medarbejderne et boost i vores daglige arbejde," udtalte Anders Boelskifte Mogensen, adm. direktør og medstifter af Gaest.com til Techsavvy Media.

Valget af Gaest.com blev ifølge Techsavyy Media begrundet med, at startup-selskabet med sin deleøkonomiske løsning til mødelokaler har fundet en simpel løsning på et stort og voksende behov. Samtidig er Gaest.coms løsning gennemtænkt og skalerbar.

Erfaren jury

Juryen, der står bag kåringen, bestod af Morten Strunge, der er COO i StoryTell og stifter af Mofibo og Plenti, adm. direktør og stifter af Freeway Morten Wagner, Lars Seier Christensen, medstifter af Saxo Bank, Sussi Bianco, direktør i konsulenthuset af samme navn, og Anette Nørgaard, som er Developer Evangelist i Microsoft Danmark.

Præmien er en tur til DLD Tel Aviv Innovation Festival og et skræddersyet program for vinderens startup.

Tre startups skal dyste om at blive årets Guldæg

Mødebranchens Airbnb køber svensk konkurrent og bliver Nordens største

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger