Tre startups skal dyste om at blive årets Guldæg

It-iværksætterkonkurrencen Guldæg har fundet årets tre finalister. Vinderen bliver kåret af en jury bestående af erfarne iværksættere 23. august.
Maria Flybjerg Bo, medstifter af Hufsy, og Rafal Lipinski, adm. direktør og medstifter af Hufsy, er blandt finalister i Guldæg-konkurrencen. | Foto: PR
Maria Flybjerg Bo, medstifter af Hufsy, og Rafal Lipinski, adm. direktør og medstifter af Hufsy, er blandt finalister i Guldæg-konkurrencen. | Foto: PR

Tre it-startups kan se frem til at kæmpe om førstepræmien og titlen som årets Guldæg 23. august. Det skriver Techsavyy Media.

De tre finalister er den deleøkonomiske platform til bookning af mødelokaler Gaest.com, fintech-selskabet Hufsy og Praice, der har udviklet en platform til at "crowdsource" en jobsøgendes personlighedsprofil.

Vinderen vil blive udpeget af en jury bestående af Morten Strunge, der er COO i StoryTell og stifter af Mofibo og Plenti, adm. direktør og stifter af Freeway Morten Wagner, Lars Seier Christensen, medstifter af Saxo Bank, Sussi Bianco, direktør i konsulenthuset af samme navn, og Anette Nørgaard, som er Developer Evangelist i Microsoft Danmark.

Præmien er en tur til DLD Tel Aviv Innovation Festival og et skræddersyet program for vinderens startup.

"Guldæg tager udspring i Israel, og det er et af de absolut mest innovative lande som får mest ud af deres iværksætterinitiativer. Det er en konkurrence, hvor niveauet er højt og en mulighed for startups at få deres virksomhed endnu mere kendt. Israel har endvidere etableret et dansk innovationscenter, og der er således åbnet endnu flere døre for at komme igang med dette spændende marked," har Anette Nørgaard tidligere forklaret til Techsavyy Media.

Sidste års vinder var Neurescue.

Dansk it-virksomhed indstillet til international pris 

Så hårde er adgangskravene til en plads i Founders House  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også