ITWatch

Dansk it-startup henter millioninvestering fra Silicon Valley

Et dansk mixed reality-startup har netop sikret sig en tocifret millioninvestering fra især amerikanske investorer, som skal bruges til at udvikle produktet og ansætte flere talenter på udviklingsfronten.

Foto: Arkiv/Colourbox

Det danske startup Spektral, tidligere Cloudcutout, kan nu for alvor sætte fart på udviklingen af deres mixed reality-software. Virksomheden har netop hentet en investering på 20 mio. kr. fra fortrinsvis investorer i Silicon Valley. Det skriver Berlingske Business.

Virksomhedens software gør det muligt at blande forskellige typer af billedemateriale i realtid på mobiltelefoner-  eksempelvis kan man projicere animationer over på videoer af personer i realtid - en funktion som mange kender fra eksempelvis snapchat, men med den vigtige krølle, at Spektrals software gør det langt hurtigere og i en væsentlig bedre kvalitet end hidtil set.

Det har blandt andet vakt interessen fra nogle af de store spillere i Silicon Valley er meldingen fra Toke Jansen,  chief technology officer og medstifter af Spektral.

"Vi vil gerne være en oplevelsesleverandør. Vores opfindelse giver nogle helt nye muligheder for oplevelser både på sociale medier, som Snapchat eller forskellige livestreamningstjenester, og i gaming universet. Vores mål er ikke selv at skabe apps, men at indgå partnerskaber med nogle af dem, der allerede har mange brugere og så udvikle løsninger, der passer lige præcist til deres brugere," siger han til Berlingske Business.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs