ITWatch

Dansk it-startup går på Nasdaq First North

Dansk it-selskab, som står for løsninger målrettet konference- og eventbranchen er blevet børsnoteret på minibørsen Nasdaq First North Copenhagen.

Foto: Arkivfoto: Colourbox

Det nyeste skud på stammen af danske it- og tech-selskaber som lader sig børsnotere på den danske Nasdaq First North Copenhagen er it-virksomheden Conferize, som tilbyder løsninger til konference- og eventbranchen udformet som en social platform. Det skriver Børsen.

Målet med børsnoteringen er at rejse kapital til at øge virksomhedens investeringer i forbindelse med udviklingen og etableringen af en global markedsføringsstrategi for virksomhedens platform kaldet "event management system." Virksomheden oplyser, at de på nuværende tidspunkt har godt 2500 arrangører fordelt over 120 lande, som indtil nu har oprettet over 15.000 events gennem platformen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs