ITWatch

Jysk softwarehus skal udvide kundekredsen efter bankfusioner

Softwarehus skal have fat i nye kunder blandt ejendomsselskaber, skriver Børsen.

Foto: PR

Et jysk softwarehus vil jagte kunder indenfor ejendomsselskaber, for at udvide en snæver kundekreds.

Det skriver Børsen.

Selskabet hedder Scanrate, der beregner priser og renterisiko på danske obligationer, og herfra er man klar til en  ny satsning. Scanrate er fra Aarhus og har, skriver Børsen, banker som Sydbank, Sparinvest og Nationalbanken som kunder.

Scanrate har derfor lavet en ny onlineplatform, der skal hjælpe ejendomsselskaber med at administrere deres ejendomsportefølje.

"Det interessante for os vil være at få et forretningsben mere. Det skal give en omsætningsforøgelse og må gerne sætte sig i et øget resultat før skat. Det handler også om at diversificere os på kundesiden, for vores risiko ligger i høj grad i, at vi har få, men store kunder. Men først og fremmest har vi lavet produktet, fordi vi ser et behov i markedet, som vi er i en unik position til at løse," siger Svend Jakobsen, adm. direktør og medstifter af Scanrate til Børsen.

Fusioner mellem banker har ført til færre kunder.

Mere fra ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs