ITWatch

Founders House slår dørene op til norsk udvidelse

Teknologi-start-ups flokkes til Founders Houses iværksættercampus i Norge. Alle faste pladser er allerede lejet ud.

Tine Thygesen, Anders Mjåseth og Karl Kristian Wickstrøm.

Om få dage åbner Founders House et nyt iværksættercampus i Norges hovedstad Oslo. Det skriver Berlingske.

Det sker 1. april, hvor det 6000 kvm store kontorfællesskab byder sine lejere velkommen for første gang. Udover at være et kontorfællesskab for iværksættere får lejerne samtidig mulighed for at blive introduceret til potentielle investorer. Alle faste kontorpladser er allerede lejet ud på.

Campussen er resultatet af en fusion mellem danske Founders House og norske Mesh, der fandt sted i 2016. Og der er stort potentiale i at skabe faciliteter for teknologi-start-ups i Norden, mener adm. direktør for Founders House, Tine Thygesen.

"Finske Angry Birds, svenske Spotify og danske Just-Eat er alle sammen spændende virksomheder, der har nordiske rødder. De er eksempler på, hvad vi kan, og hvilket potentiale vi har," siger Tine Thygesen til Berlingske.

Dansk internet-pioner får millioner fra erhvervsmand 

It-startup får yderligere 45 millioner 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs