It-startup får yderligere 45 millioner

Startup-firmaet Peakon har god succes med at skaffe ny kapital. Det er venturefondene EQT Ventures, Sunstone og franske Idinvest, der har givet firmaet et økonomisk boost.
Foto: Niels Hougaard/Polfoto
Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Det er kun et år siden, at it-startup-firmaet Peakon gik i markedet. Alligevel har Peakon med den seneste kapitalindsprøjtning på 45 mio. kr. fra venturefondene EQT Ventures, Sunstone og franske Idinvest formået at indsamle i alt 100 mio. kr. fra investorer.

Det skriver Børsen


Softwarefirmet Peakon servicerer blandt andre Leo Pharma, Trustpilot og Egmont med at måle medarbejdertilfredshed i realtid ved hjælp af spørgeskemaer.

En af de øvrige investorer, der ser et stort potentiale i Peakon er business angel Tommy Ahlers, der samtidig nu er bestyrelsesformand for startup-firmaet:

"Peakon har adgang til kapital i markedet, fordi det er en utroligt interessant vækstcase. Der er mange, der gerne vil lege med så dygtigt et team i så spændende et marked," siger Tommy Ahlers.

Det er Kasper Hulthin, Christian Holm og Phil Chambers, der har startet Peakon - et trekløver, som Ahlers kender ganske godt. De fire stiftede nemlig sammen Podio, som de solgte for 280 mio. kr. i 2012.

Magelighed koster vækst hos danske it-iværksættere 

Iværksætter sælger fartkontrol-app i millionhandel 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også