ITWatch

It-startup får yderligere 45 millioner

Startup-firmaet Peakon har god succes med at skaffe ny kapital. Det er venturefondene EQT Ventures, Sunstone og franske Idinvest, der har givet firmaet et økonomisk boost.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Det er kun et år siden, at it-startup-firmaet Peakon gik i markedet. Alligevel har Peakon med den seneste kapitalindsprøjtning på 45 mio. kr. fra venturefondene EQT Ventures, Sunstone og franske Idinvest formået at indsamle i alt 100 mio. kr. fra investorer.

Det skriver Børsen


Softwarefirmet Peakon servicerer blandt andre Leo Pharma, Trustpilot og Egmont med at måle medarbejdertilfredshed i realtid ved hjælp af spørgeskemaer.

En af de øvrige investorer, der ser et stort potentiale i Peakon er business angel Tommy Ahlers, der samtidig nu er bestyrelsesformand for startup-firmaet:

"Peakon har adgang til kapital i markedet, fordi det er en utroligt interessant vækstcase. Der er mange, der gerne vil lege med så dygtigt et team i så spændende et marked," siger Tommy Ahlers.

Det er Kasper Hulthin, Christian Holm og Phil Chambers, der har startet Peakon - et trekløver, som Ahlers kender ganske godt. De fire stiftede nemlig sammen Podio, som de solgte for 280 mio. kr. i 2012.

Magelighed koster vækst hos danske it-iværksættere 

Iværksætter sælger fartkontrol-app i millionhandel 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs