ITWatch

Serieiværksætter: "Mange tech-selskabers prissætning er helt hjernedød"

Martin Thorborg har solgt flere virksomheder for trecifrede millionbeløb. Men nu advarer han om, at flere unge tech-selskabers ejere har mistet realitetssansen for, hvad selskaberne er værd.

Foto: PR

Serieiværksætteren Martin Thorborg har prøvet det flere gange. At bygge et tech-selskab op fra bunden og score en kæmpe milliongevinst på at sælge det videre.

Mest opsigtvækkende var det, da han sammen med sine to medstiftere solgte søgemaskinen Jubii i år 2000 for 750 mio. kr. Med salget scorede Thorborg 120 mio. kr., som kunne sættes direkte ind på bankbogen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs