ITWatch

Startup med eksplosiv vækst vil hente friske millioner til ny ekspansion

Den digitale platform Valuer, der på halvandet år har rundet 100 ansatte, satser på at hente stort to-cifret millionbeløb i ny finansieringsrunde for at sætte yderligere blus under væksten.

Foto: PR/Valuer

Fordobling af medarbejderne fra 100 til 200 og en femdobling af den månedlige omsætning. Det er nogle af målene, som en kommende funding-runde i 2019 skal hjælpe startuppen Valuar til at opnå. Målet er at hente et tocifret millionbeløb i dollar.

Det skriver Børsen.

Ekspansion til nye markeder og syv nye salgskontorer er også på to do-listen hos selskabet, der blev stiftet i juni 2017 af Dennis Poulsen, Daniel Laursen og René Giese.

"Hvis man kigger på globalt plan, så forventer virksomhederne i 2021 at skulle betale op mod 500 mia. dollar samlet set for at komme igennem den digitale transformation. Det er den proces, vi tapper ind i," siger medstifter og adm. direktør Dennis Poulsen til Børsen.

Valuer er en digital platform, der matcher startups og store virksomheder. Missionen er at bringe de to forskellige typer af virksomheder sammen, så de kan indgå nye samarbejder og lave forretning sammen. Ifølge direktøren forventer Valuar at ramme et positivt cashflow i 2020.

Startup er gået fra nul til 70 ansatte på et år: Vi har ekserkveret en vis del ud af bukserne

Dansk ægteskabsbureau for iværksættere lancerer løsning internationalt

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger