ITWatch

Medarbejdere bestemmer selv antallet af feriedage hos dansk it-selskab

Hos Peakon skal de ansatte tage så meget ferie, som de har brug for, lyder det fra direktøren.

Foto: PR/Peakon

It-virksomheden Peakon har langt fra strikse ferieregler, men tilbyder i stedet medarbejderne "så meget ferie, de har brug for," skriver Børsen.

"Om en medarbejder tager seks ugers ferie eller syv, er ikke det, der gør forskellen for, om du er en dygtig og værdifuld medarbejder eller ej," siger direktør Kapser Hulthin til avisen.

Ifølge direktøren betyder de lempelige ferieregler ikke, at Peakons medarbejdere har ekstraordinært mange feriedage. Niveauet ligger på linje med mange andre virksomheder.

De næsten ubegrænsede feriedage er en ud af flere personalegoder hos Peakon, som har forsøgt at gentænke strukturen i en virksomhed. Peakon giver blandt andet også 1.500 kr. mere i løn om måneden for hvert barn, medarbejderen har.

Peakon seksdobler omsætningen: "Vi har kun én plan – og det er at bygge noget, der er stort"

It-startup klar til at indtage USA 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs