ITWatch

Peakon seksdobler omsætningen: "Vi har kun én plan – og det er at bygge noget, der er stort"

Peakon har mere end seksdoblet omsætningen med værktøjer til at lodde temperaturen blandt medarbejderne i en virksomhed. Et nyt kontor i New York har lige slået dørene op og skal jagte de store amerikanske kunder.

Foto: PR/Peakon

Kasper Hulthin har travlt i disse dage. Torsdag indviede han et nyt kontor i New York, og fredag bliver brugt på at få de første medarbejdere godt ombord. Fredag morgen blev det også tid til at skrive under på nye lokaler til Berlin-kontoret.

Peakon, som Kasper Hulthin er medstifter af og direktør for, vokser nemlig med voldsom fart, fortæller han fra bagsædet i en Uber i New Yorks trafik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs