ITWatch

It-startup klar til at indtage USA

Medstifter Kasper Hulthin flytter til New York for at åbne Peakons amerikanske kontor. Op imod 20 mennesker skal ansættes.

PR/Peakon
Kasper Hulthin er medstifter og direktør for Peakon. Foto: PR/Peakon

Det danske softwareselskab Peakon er klar til at tage et stort skridt, når medstifter Kasper Hulthin flytter til New York, skriver Computerworld.

Selskabet har et mål om at blive global markedleder med sin software til at måle medarbejderengagement, og derfor skal der nu åbnes et kontor i USA med 20 ansatte.

"Vi forventer, at USA skal være det største marked for Peakon inden for to til tre år. Hvis USA ultimativt set skal være en succes, skal det være vores største marked," siger Kasper Hulthin til Computerworld.

Ifølge medstifteren og direktøren er Peakon allerede nu førende på det europæiske marked med sin platform, der måler medarbejderengagement.

Selskabet har 100 ansatte og fik i slutningen af februar en saltvandsindsprøjtning på 100 mio. kr. med Balderton Capital som største investor. Dengang lagde ledelsen ikke skjul på, at pengene skulle bruges til at indtage det amerikanske marked.

Dansk it-selskab får tre-cifret millionindsprøjtning

It-startup får yderligere 45 millioner

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger