ITWatch

Thorborg: Når de afrapporterer de finske tal, går jeg i gang med at pudse vinduer

Martin Thorborg er efter salget af Dinero til norske Visma blevet lønmodtager. Det giver mulighed for mere strategisk planlægning, men jobbet er ikke uden omkostninger, lyder det fra it-iværksætteren.

Foto: Creative Commons

For et år siden solgte Martin Thorborg selskabet Dinero til den norske Visma-koncern. It-iværksætteren blev på posten som adm. direktør, og han har vænnet sig til tilværelsen som lønmodtager. Det skriver Computerworld.

Salget til Visma betyder samtidig, at det er muligt for Dinero at tænke mere langsigtet end næste måneds lønudbetalinger. Det er dog ikke uden omkostninger at være del af en større koncern, fastslår Thorborg. 

"Men jeg skal være den første til at indrømme, at de månedlige konferenceopkald er røvsyge. Når vi kommer til det punkt i opkaldet, hvor de begynder at afrapportere de finske tal, går jeg normalt i gang med at pudse vinduerne eller støvsuge huset. Men det betyder jo til gengæld, at jeg får lavet nogle ting derhjemme," siger Martin Thorborg til Computerworld.

For nylig kunne Dinero fremlægge selskabets første overskud på bundlinjen. Det skete fem år efter lanceringen af det danske regnskabsprogram. Samlet set endte resultatet for 2017 i et plus på 6,9 mio. kr.

Thorborgs Dinero går i plus efter fem år 

Martin Thorborg gnider sig i hænderne over kundetilstrømning  

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs