Thorborgs Dinero går i plus efter fem år

Det digitale regnskabsprogram, som blandt andet har Martin Thorborg blandt stifterne, har fem år efter lanceringen realiseret sit første overskud, der lander i millionklassen.
Foto: Creative Commons
Foto: Creative Commons

Fem år efter lanceringen kan det danske regnskabsprogram Dinero bryste sig af selskabets første overskud. Samlet set ender resultatet for 2017 i et plus på 6,9 mio. kr.

Det skriver Børsen.

Selskabet blev i 2016 opkøbt af den norske it-koncern Visma, hvilket betød, at Dinero måtte vente et år med at præsentere selskabet første overskud. Visma opgør nemlig regnskaber væsentlig mere konservativt end det danske regnskabsfirma, men selv med den mere konservative opgørelsesmetode har Dinero nu præsteret et overskud på små ni mio. kr. før skat i 2017.

Ifølge Martin Thorborg, der sammen med David Andersen og Anders Hørsted i sin tid stiftede Dinero, handler selskabets succes om at tilbyde kunderne en fuldt funktionel gratis udgave af programmet - og ikke bare en "prøveudgave." Derudover tilbyder Dinero for 165 kr. om måneden adgang til support og mere avancerede funktioner. Det vælger godt 48 pct. af kunderne at benytte sig af, hvilket er højt for den slags produkter.

"Man skal give folk så meget, at de er glade og tilfredse med det, de har gratis. Og der begår rigtig mange en fejl. I stedet for at give dem hele romanen, giver de dem 11 bind, og i det 12. får du af vide, hvem der er morderen. Det er ikke fedt. Så er det ikke et gratis produkt. så er det en trial," fortæller Martin Thorborg til Børsen.

Martin Thorborg gnider sig i hænderne over kundetilstrømning  

Dinero nærmer sig 20 pct. af vigtigt marked 

Visma: Ikke mange webbureauer kan matche Co3's vækstkurver 

Softwareselskab henter ny chefudvikler 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også