ITWatch

GN´s headsetdivision henter vækst fra nye produkter

Nye varer på hylden bliver godt modtaget og bærer med til væksten i GN Audio, skriver selskabet i sit seneste regnskab. (Opdateres)

GN Audio henter 19 pct. vækst, hvoraf de 12 pct er organisk. Det viser selskabets seneste regnskab for andet kvartal. Væksten drives frem af Jabra Evolve og Jabra Speak produkterne samt de trådløse Jabra Elite Sport høretelefoner, skriver selskabet.

"De nyligt lancerede produkter er blevet exceptionelt godt modtaget af markedet, hedder det.

“I 2. kvartal 2017 fortsatte vi med at levere stærke resultater på tværs af regioner og kanaler i forlængelse af vores 2017 - 2019 strategi. Vores stærke momentum er resultatet af vores utrættelige indsats for at være på forkant med konkurrencen gennem fokus på innovation, kommercialisering og vores ansattes ekspertise. Jeg er meget tilfreds med, at vores fokus har ført til både stærk toplinje og bundlinje vækst," siger selskabets direktør Rene Svendsen-Tune i regnskabet."

 

 

GN Audio klar til opkøb efter stærkt kvartal

GN Audio overrasker med toplinjevæksten - driften skuffer lidt 

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs