ITWatch

Siteimprove jagter kraftig vækst

Efter et godt regnskab hos dansk it-selskab er forventningerne nu rettet mod en kraftig vækst i omsætningen frem mod 2020, skriver Børsen.

Siteimproves stifter Morten Ebbesen er yderst til højre. De øvrige er kolleger i selskabet. | Foto: PR/Siteimprove

Danske Siteimprove sætter nu barren så højt, at selskabet venter en en vækst på op til 50 pct.

Det skriver Børsen.

Med Morten Ebbesen i spidsen lander selskabet en omsætning på omkring 200 mio. kr. i sit seneste regnskab og selskabet, der optimerer hjemmesider for blandt andet døde linkes, har store vækstplaner.

"Hvis vi fejler eller gør noget forkert, så er det vores egen skyld. Der er ingen trusler udefra, som kan forhindre os i at vokse med 50 pct. om året," siger Morten Ebbesen, der er adm. direktør og stifter af Siteimprove til avisen.

Han har investeret kraftigt i selskabet i blandt andet nye medarbejdere, og Morten Ebbesen har selv oplevet gevinsten af sit selskab, da han forrige år solgte ud af selskabet, nærmere bestemt 26 pct. af aktierne, til amerikanske Summit Partners for 375 mio. kr.

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs