ITWatch

Udviklingsbureau styrker forretningen med opkøb

Det digitale udviklingsbureau Kruso opruster gennem opkøbet af virksomheden Mediaworkers på udviklingsfronten.

Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez/Polfoto

Med opkøbet af it-selskabet Mediaworkers satser udviklingsbureauet Kruso på i endnu højere grad at tage markedsandele hos især de offentlige kunder. Det skriver Berlingske Business på baggrund af en pressemeddelelse.

"Akkurat som Kruso, har Mediaworkers i årevis haft stor fokus på det offentlige og det er især åbenlyse synergier på det felt, der har bragt os sammen. Med Mediaworkers bliver vi stærkere, fordi vi kan tilbyde flere produkter og ydelser. Både qua vores fælles erfaring, men også i form af konkrete tekniske løsninger," forklarer administrerende direktør i Kruso, Niels Ebbesen i en meddelelsen.

Opkøbet af Mediaworkers tilføjer 15 digitale medarbejdere til Kruso, som i år allerede har rekrutteret 10 nye medarbejdere. Dermed har virksomheden nu 50 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København og Malmø.

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs