ITWatch

Analytiker: Columbus-aktien har solidt vækstpotentiale

It-selskabet Columbus præsenterer resultatet for 1. kvartal i dag. Analytiker vurderer, at aktien skal op med 17 pct. i løbet af det næste års tid.

Efter et fald i kursen det seneste stykke tid ligger aktieværdien i Columbus A/S til at tage et hop opad i det næste års tid. Det vurderer aktieanalytiker Andrew Carlsen overfor Børsen.

"Columbus er en stabil vækstaktie, der er eksponeret mod en branche i kraftig vækst. Vi mener, at der er en stor efterspørgsel fra selskaber, der vil løfte produktiviteten, og det gør de bl.a. ved at digitalisere deres løsninger, og det er løsninger, som Columbus og bl.a. NNIT leverer (bl.a. software til værdikædehåndtering, red.)," siger Andrew Carlsen, der er aktieanalytiker i ABG Sundal Colliers, til Børsen.

Analytikerens kursmål for Columbus-aktien lyder på 16 kr. i løbet af det næste års tid. Det er ensbetydende med en vækst på 17 pct. i forhold til selskabets nuværende kurs.

Columbus præsenterer resultatet for årets første kvartal senere i dag.

Columbus' koncernchef sælger aktier for stort millionbeløb 

Flere produkter på hylderne skal skabe vækst hos Columbus 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs