ITWatch

Analytiker: Columbus-aktien har solidt vækstpotentiale

It-selskabet Columbus præsenterer resultatet for 1. kvartal i dag. Analytiker vurderer, at aktien skal op med 17 pct. i løbet af det næste års tid.

Efter et fald i kursen det seneste stykke tid ligger aktieværdien i Columbus A/S til at tage et hop opad i det næste års tid. Det vurderer aktieanalytiker Andrew Carlsen overfor Børsen.

"Columbus er en stabil vækstaktie, der er eksponeret mod en branche i kraftig vækst. Vi mener, at der er en stor efterspørgsel fra selskaber, der vil løfte produktiviteten, og det gør de bl.a. ved at digitalisere deres løsninger, og det er løsninger, som Columbus og bl.a. NNIT leverer (bl.a. software til værdikædehåndtering, red.)," siger Andrew Carlsen, der er aktieanalytiker i ABG Sundal Colliers, til Børsen.

Analytikerens kursmål for Columbus-aktien lyder på 16 kr. i løbet af det næste års tid. Det er ensbetydende med en vækst på 17 pct. i forhold til selskabets nuværende kurs.

Columbus præsenterer resultatet for årets første kvartal senere i dag.

Columbus' koncernchef sælger aktier for stort millionbeløb 

Flere produkter på hylderne skal skabe vækst hos Columbus 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs