ITWatch

Fintechbank leverer røde tal på bundlinjen mens indlånet eksploderer

Fintechbanken Lunars hvervekampagne med positive renter synes at have virket. I hvert fald er indlånet vokset markant i årets første seks måneder. Udlånet stiger også, men mindre markant end indlånet, mens der står et trecifret millionbeløb med et minus foran på bundlinjen.

Anders Hartlev blev tidligere på måneden præsenteret som ny adm. direktør for Lunar. | Foto: PR/Lunar Bank

Det er et underskud på et trecifret millionbeløb, Lunar går ud af første halvår med. Mere præcist lyder underskuddet på 160 mio. kr., skriver Lunar i en pressemeddelelse.

Underskuddet i årets første seks måneder blev betragteligt større end i samme periode sidste år. Her beløb underskuddet sig til 53 mio. kr. Og for hele 2020 var minusset på bundlinjen på 176 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs