ITWatch

EQT's fintech-guldæg kan overgå Pandora: Derfor er Banking Circle så værdifuld

Betalingsformidleren Banking Circle, der udspringer af danske Saxo Bank, løser en hovedpine, som flere og flere banker gerne vil af med. Det kan blive en særdeles profitabel investering for kapitalfonden EQT.

Efter Brexit valgte Anders La Cour at placere Banking Circles hovedkontor i Luxembourg. | Foto: PR / Banking Circle

EQT's investering i Banking Circle har kurs mod at blive en af de mest profitable danske enkeltinvesteringer fra en kapitalfond i nyere tid. Men set i forhold til den anslåede markedsværdi er fintech-virksomheden stadig et relativt ubeskrevet blad.

De seneste dage har flere medier erfaret, at EQT netop nu er ved at rejse omkring 3 mia. kr. til Banking Circle i en ny kapitaludvidelse, der værdiansætter Banking Circle til omkring 37 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs