ITWatch

Finfluencere tjener kassen på finansielle virksomheder

I juli lukkede Tiktok ned for, at finfluencere kunne sponsoreres af investeringsplatforme og kryptovaluta. Men populære finfluencere i udlandet tjener stadig store summer på finansielle virksomheder, der vil have sponsoreret indhold.

Tiktok, Instagram og Facebook er alle platforme, der bliver brugt til at udbrede finfluencernes investeringstips. | Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Det er ikke kun i Norden, at finfluencers vinder mere og mere indpas hos brugere på sociale medier. Og det bliver i den grad bemærket af handelsplatforme over hele verdenen. Det skriver Bloomberg.

En finfluencer er en influencer, der deler tips og viden om finans på de sociale medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs