ITWatch

Fransk it-konsulenthus beroliger markedet efter skuffelse fra SAP

Konsulenthuset Capgemini er i modsætning til tyske SAP sluppet bedre igennem seneste kvartal.

Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters / X00217

Efter at tyske SAP mandag skuffede fælt og trak sig selv og europæiske softwareaktier med i dyndet, er der tirsdag kommet mere opløftende meldinger fra sektoren fra det franske it-konsulenthus Capgemini.

Gapgemini oplyser i tirsdagens regnskab, at det i fjerde kvartal venter en fortsættelse af den positive udvikling fra tredje kvartal og dermed "yderligere, men begrænset bedring" som følge af den seneste udvikling i sundhedssituationen.

Det skriver Bloomberg News.

Capgemini omsatte i tredje kvartal for 4,01 mia. euro mod et estimat blandt analytikerne på 3,96 mia. euro ifølge Bloomberg News.

Ifølge analytiker Nicolas David fra Oddo er meldingerne fra Capgemini "beroligende" efter skuffelserne fra SAP og Accenture.

Aktien i Capgemini stiger tirsdag formiddag med 6,7 pct. efter et fald på 6,3 pct. mandag, da aktien blev ramt af det dystre regnskab fra SAP, som på børsen i Frankfurt faldt hele 22 pct.

Tirsdag ved 10-tiden ligger SAP-aktien uændret i 97,51 euro.

Analytiker om SAP: Der er en investeringscase for den tålmodige investor 

Herbert Nathan stopper hos Devoteam 

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs