ITWatch

Herbert Nathan stopper hos Devoteam

Fire år efter sammenlægningen af en del af hans egen forretning og Devoteam stopper ERP-konsulenten Herbert Nathan nu i virksomheden og bliver igen selvstændig.

Foto: Colourbox

ERP-konsulenten Herbert Nathan skal igen være selvstændig. Det skriver han på sin Linkedin-profil.

Han stopper fire år efter, at en del af Herbert Nathan & Co blev sammenlagt med Devoteam, hvor Herbert Nathan selv har arbejdet som ERP-rådgiver og også trådte ind i ledelsen i 2016. For 1,5 år siden gik han dog på deltid, skriver han i opslaget og forklarer, at han sideløbende har brugt tid på bestyrelsesposter og investeringer.

Farvellet til Devoteam er dog ikke en pensionering, lyder det fra Herbert Nathan – han er frisk på "mindst 10 års mere erhvervsaktivitet".

Hans plan er at fortsætte som rådgiver, men nu som selvstændig og samtidig videreudvikle ERP-analyser med et digitalt fokus hos den svenske del af Herberth Nathan & Co, som forblev en selvstændig virksomhed, da resten blev sammenlagt med Devoteam.

"'ERP begrebet' udvikler sig – det er ikke, hvad det har været tidligere. Jeg kalder det 4. generations ERP. Og det passer jo egentlig også meget godt til min historie; PwC, HerbertNathan & Co., Devoteam og nu tilbage i eget regi," skriver Herbert Nathan på sin Linkedin-profil.

Devoteam forfremmer ny chef i datterselskab

Devoteam slår kløerne i konsulenthus 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs