ITWatch

Fingerprint Cards leverer markant mindre underskud i første kvartal

Det svenske selskab, der blandt andet udvikler teknologi til genkendelse af fingeraftryk, landede i årets første tre måneder et underskud på 1,9 mio. svenske kroner.

PR/Fingerprint Cards
Foto: PR/Fingerprint Cards

Fingerprint Cards havde stigende omsætning og underskuddet blev formindsket i første kvartal i år.

Selskabet, der udvikler teknologi til eksempelvis genkendelse af fingeraftryk, realiserede et underskud på 1,9 mio. svenske kroner mod et underskud på næsten 100 gange mere i samme periode sidste år.

Driften, EBITDA, gav et overskud på 35 mio. svenske kr. mod et underskud på 149 mio. svenske kr. i første kvartal 2018.

Omsætningen steg til 343 mio. svenske kr. fra 290 mio. svenske kr. kr.

Fingerprint Cards betegner udsigterne for fremtiden er positive og direktøren, Christian Frederikson, fremhæver at den positive udvikling er fortsat i begyndelsen af andet kvartal.

"Det er ikke kun tallene, som er i bedring, men ved at gennemlæse kommentarerne til tallene får man også et klart indtryk af en virksomhed, som på den ene side er stolt af sammenlagt at have leveret 1 mia. sensorer over tid, men også en virksomhed som er langt mere realistisk og balanceret i sin måde at forventningsstyre over for investorerne," vurderer investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen i en kommentar.

Efter en 17-dobling af kursen i 2015 til over 100 svenske kr. er det gået tilbage for selskabet, der var torsdag lukkede i 12,85 svenske kr. Aktien var nede i godt 6 svenske kr. i maj sidste år.

Fingerprint Cards lander underskud i fjerde kvartal

Fingerprint Cards' omsætning falder massivt i presset marked

Fingerprint Cards springer til vejrs efter direktørinterview

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger