ITWatch

Hypefactors taber 50 pct. efter ni dage på børsen

Det danske tech-selskab har haft en hård opstart på den danske minibørs First North. Aktiekursen er halveret efter ni dage, skriver Børsen.

Foto: PR

Hypefactors fik en hård debut, da selskabet blev noteret på First North-børsen mandag den 3. september. Nu - ni dage senere - er aktiekursen halveret, skriver Børsen.

Da selskabet debutterede på minibørsen, var det til en kurs på otte kr. pr. aktie. I dag er aktien nede på 4,04 kr.

Hypefactors mødte skarp kritik i forbindelse med sin børsnotering, da en professor med speciale i børsret mente, at der muligvis var brugt ulovlige pr-metoder i forbindelse med børsnoteringen.

Hypefactors har eksisteret i cirka tre år, og målet er ifølge selskabet at blive den foretrukne PR-platform i verden og nå en omsætning på 100 mio. kr. i 2021.

I det seneste årsregnskab er selskabets omsætning ikke oplyst, men bruttofortjenesten, der er omsætningen minus faste omkostninger, lå på et minus på 0,7 mio. kr.

Børsdebutant taber 15 mio. kr. i værdi på første handelsdag

Professor emeritus: Børsaktuelt selskab kan være hjulpet ulovligt på vej

Forsiden lige nu

Dell EMC sender alle chefer i træning for at bryde mandedominans

Ens karriere kan blive begrænset, hvis man som leder hos Dell EMC undlader at sammensætte en divers organisation med f.eks. flere kvinder. Det fortæller europæisk chef Nicolai Moresco, der selv har arbejdet med sine fordomme. "Der var en, der holdt et spejl op for mig," siger han.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger