ITWatch

Tech-aktierne har fået en spand koldt vand: Er realismen ved at indhente hypen?

Flere af de store, hypede amerikanske tech-selskaber har de seneste uger været i strid modvind. Vi skal ikke forvente samme eufori omkring dem, som vi har set indtil nu, mener analytikere.

Mark Zuckerberg har haft et heftigt kvartal, siden afsløringen af Cambridge Analytica-skandalen i foråret. Da Facebook i slutningen af juli aflagde regnskab for andet kvartal, udløste det den største rundbarbering i børsens historie, målt i dollars, med et fald på over 20 pct. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Marcio Jose Sanchez

I årevis har de store, amerikanske tech-giganter næsten ikke kunnet gøre noget forkert. Kurserne steg og steg og man var nærmest tosset, hvis man ikke var med på vognen.

Men mod slutningen af juli, hvor alle selskaberne i løbet af få dage udsendte kvartalsregnskab, var der pludselig andre boller på suppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs