ITWatch

Facebook runder skarpt kurshjørne

Det sociale medie Facebooks markedsværdi stiger og ligger på i alt 588 mia. kr.

Foto: Jeff Chiu/AP/Polfoto

Den sociale mediegigant Facebook rundede onsdag et skarpt aktiehjørne, da kursen for første gang passerede 200 dollar for en aktie.

Dermed er selskabets markedsværdi løbet op i mere end 588 mia. dollar, og topchef Mark Zuckerberg øjner nu i horisonten Microsoft som det næste store jagttrofæ på listen, hvor Facebook i dag er femtestørst i S&P 500-indekset.

Microsoft har en værdi på børsen på 775 mia. dollar. Foran topper Apple med mere end 910 mia. dollar, mens Amazon ligger på 840 mia. dollar og Googles moderselskab, Alphabet, ligger i 815 mia. dollar.

Facebooks aktie er nu steget med 15 pct. i 2018. Det er ganske vist mindre end de knap 40 pct., som FANG-indekset har præsteret, men det vidner om, at skandalerne og de mange skriverier om datalæk ikke har slået selskabet i dørken. Siden bunden i marts er aktien gået 33 pct. op.

Bag fremgangen ligger investorernes tro på, at Messenger og Instagram fortsat vil kunne levere vækst til koncernen, skriver Bloomberg News. Instagram har netop rundet 1 mia. aktive brugere om måneden , oplyste Facebook onsdag.

Facebooks aktie steg onsdag med 2,3 pct. i 202,06 dollar.

ritzau/FINANS

Google sætter halv mia dollar i kinesisk handelsplatform 

Ny californisk lovforslag skal beskytte borgernes data 

Mere fra ITWatch

Ciscos danske topchef stopper

Efter 17 år i koncernen forlader Cisco Danmarks adm. direktør nu posten. Vil søge nye muligheder uden for virksomheden, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs