ITWatch

Bording Datas moderselskab øger bundlinjen trods vigende salg

Med sit nye kvartalsregnskab fastholder F.E. Bording - moderselskabet til it-firmaet Bording Data - forventningerne til hele året.

Foto: PR

Trods lavere omsætning er indtjeningen øget i første kvartal for F.E. Bording, der oprindeligt var et trykkeri, men i dag også arbejder med markedsføring og medierådgivning til virksomheder.

Det er primært højere omsætning fra konsulentydelser, som har øget avancen i årets første tre måneder, da der er en højere indtjening på den type ydelser frem for salg af for eksempel tryksager.

Omsætningen faldt i første kvartal til 162,2 mio. kr. fra 170,1 mio. kr., mens driftsoverskuddet før af- og nedskrivninger, EBITDA, er øget til 11,4 mio. kr. fra 10,8 mio. kr.

På bundlinjen er resultatet steget til 4,2 mio. kr. fra 2,5 mio. kr. året før, og det skyldes blandt andet en gevinst på 1,5 mio. kr. fra Bordings ejerandel af reklamevirksomheden Umwelt.

Virksomheden fastholder forventningerne til 2018 om en omsætning på 670 mio. kr. og et EBITDA-overskud på 45 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Bording Data henter direktør som led i ny strategi

Her er Bording Datas strategiplan for fremtiden 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs