ITWatch

Bording Datas moderselskab øger bundlinjen trods vigende salg

Med sit nye kvartalsregnskab fastholder F.E. Bording - moderselskabet til it-firmaet Bording Data - forventningerne til hele året.

Foto: PR

Trods lavere omsætning er indtjeningen øget i første kvartal for F.E. Bording, der oprindeligt var et trykkeri, men i dag også arbejder med markedsføring og medierådgivning til virksomheder.

Det er primært højere omsætning fra konsulentydelser, som har øget avancen i årets første tre måneder, da der er en højere indtjening på den type ydelser frem for salg af for eksempel tryksager.

Omsætningen faldt i første kvartal til 162,2 mio. kr. fra 170,1 mio. kr., mens driftsoverskuddet før af- og nedskrivninger, EBITDA, er øget til 11,4 mio. kr. fra 10,8 mio. kr.

På bundlinjen er resultatet steget til 4,2 mio. kr. fra 2,5 mio. kr. året før, og det skyldes blandt andet en gevinst på 1,5 mio. kr. fra Bordings ejerandel af reklamevirksomheden Umwelt.

Virksomheden fastholder forventningerne til 2018 om en omsætning på 670 mio. kr. og et EBITDA-overskud på 45 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Bording Data henter direktør som led i ny strategi

Her er Bording Datas strategiplan for fremtiden 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs