ITWatch

Bording Data henter direktør som led i ny strategi

For at sætte mere fut under væksten har Bording Data indlemmet en erfaren herre i ledelsen. Det traditionsrige firma har dermed føjet endnu et nyt navn til cheflisten.

Foto: PR/Bording Data

Bording Data har ansat Peter Møller som salgs- og marketingsdirektør. Med base i hovedkontoret i Glostrup skal den tidligere country manager hos Regus være med til at forløse Bording Datas strategi om at vokse frem mod 2020, fremgår det af selskabets hjemmeside.

"Bording Datas meget høje kompetenceniveau, kombineret med deres brancheløsninger og agilitet, er en cocktail, der igennem årtier har vist sit værd i markedet. Der er fremlagt en strategi, som skal løfte virksomheden videre ind i fremtiden, og det glæder jeg mig meget til at være en aktiv del af," udtaler Peter Møller, som samlet har mere end 25 års erfaring fra it-branchen og udover Regus har været i bl.a Fujitsu og Atea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Årets TechBBQ havde rekordmange kvinder på scenen

Antallet af kvindelige talere ved dette års TechBBQ satte rekord. Det giver flere perspektiver på startups og rollemodeller at spejle sig, når flere forskelligartede stemmer bliver hørt, lyder det fra kommunikationschefen bag techkonferencen.

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs