ITWatch

Finanstilsynet får rektor fra It-Universitet i bestyrelsen

Martin Tvede Zachariasen fra It-Universitet er blevet udpeget som nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse.

Foto: PRESSE

Martin Tvede Zachariasen, der er rektor for It-Universitet, er kommet i bestyrelsen i Finanstilsynet. Han tiltræder den 1. juli.

Det er erhvervsminister Simon Kollerup, der har udpeget rektoren. Og det nye bestyrelsesmedlem styrker kompetencerne med sin viden fra arbejdet.

"Martin har indsigt i dataanalyse og cyberrisici, områder der bliver stadig mere relevante for Finanstilsynet at have stærke kompetencer inden for, og derfor er han det helt rigtige valg," siger Nina Dietz Legind, formand for Finanstilsynets bestyrelse, i forbindelse med udnævnelsen.

Udnævnelsen af Martin Tvede Zachariasen er en tilføjelse til Finanstilsynets bestyrelse, der nu består af ni medlemmer.

ITU-rektor vil ansætte flere kvindelige forskere – men har ingen konkrete mål

ITU om nye studiepladser: Pladserne er bestemt ikke fuldt finansieret 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs