ITWatch

Tidligere Nordic Eye-formand kritiserer Peter Warnøe for dyre flyrejser

Investorer og tidligere formand for Nordic Eye er utilfredse med Peter Warnøes flyrejser på businessclass, skriver Berlingske.

Foto: Jonas Olufson

Nordic Eyes tidligere formand, Hans Henrik Klovborg, kritiserede på et investormøde i december Peter Warnøe for at rejse verden rundt på businessclass, på trods af at det ikke var tilladt i forhold til Warnøes direktørkontakt, skriver Berlingske.

Peter Warnøe, der i længere tid har været i vælten i forbindelse med Nordic Eye, har angiveligt gjort brug af dyre flyrejser, hvilket den tidligere formand bragte op på investormødet.

En række investorer, der ønsker at være anonyme, siger til Berlingske, at der stadig er utilfredshed med flyrejserne, mens den nye bestyrelsesformand, Niklas Holck, siger til Berlingske, at  "det har været almindeligt kendt, at Peter har rejst businessclass siden fondens start, og det er sket efter mundtlig aftale med formændene."

Professor retter kritik mod Peter Warnøes rolle i Nordic Eye 

Peter Warnøes rolle i Nordic Eye er flere gange blevet diskuteret internt  

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs