ITWatch

Peter Warnøes rolle i Nordic Eye er flere gange blevet diskuteret internt

På et investormøde i Nordic Eye torsdag i sidste uge kom det frem, at medstifter Peter Warnøes rolle i venturefonden har været til diskussion i ledelsen flere gange.

Foto: Jonas Olufson

Sædet ser efterhånden ud til at være ved at antænde under Nordic Eye-medstifter Peter Warnøe, efter Børsen i løbet af efteråret har kunnet afdække, hvordan erhvervsmanden har foretaget ulovlige aktionærlån og generelt haft rod i bilagene, når han har brugt penge fra Nordic Eye-kassen.

Torsdag var der møde blandt investorerne i Nordic Eye, hvor det var muligt at stille spørgsmål for de inviterede. Berlingske har talt med flere deltagere på mødet, som beskriver en stemning af mistillid, mens det samtidig bliver beskrevet, at investment boarded i fonden flere gange har diskuteret, hvorvidt Warnøe kunne fortsætte sit arbejde med fonden.

"Mousten og Dilling tog ordet for at give deres besyv med om, hvorfor de trak sig fra investment boardet. Det kom frem, at de havde haft mange samtaler med Peter Warnøe og Michael Tandrup om, at det ikke kunne nytte, at Warnøe fortsatte som CEO for en finansiel institution, der oppebærer betroede midler. Alene det at han har sine egne ulovlige aktionærlån, er i sig selv nok til, at man ikke kan have manden siddende i en finansielt drevet institution og overlade pengene til ham," fortæller en af mødets deltagere til Berlingske.

Nu skal Nordic Eye granskes

Professor dømmer Nordic Eye ude efter Warnøes rod: Det er gift for fondens fremtid

Nordic Eye-opgør spidser til: Warnøe kæmper for overlevelsen i fonden

Nordic Eye-investering tager afstand fra fonden

Nordic Eye-investor: Jeg har været super tilfreds med Peter Warnøe

Medie: Warnøes bilagsrod rammer aftale på 750 mio. kr. med institutionelle investorer 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs