ITWatch

Mobilepay-bagmand træder ind i bestyrelsen hos Jumpstory

Rasmus Korsgaard indtræder i bestyrelsen i Jumpstory, der er stiftet af den kendte iværksætter Jonathan Löw. Korgaard betegnes af Jumpstory-ledelsen som manden bag Mobilepay.

Foto: PR

Manden der stod bag idéudviklingen og den spæde start af Mobilepay hos Danske Bank, Rasmus Korsgaard, bliver hentet ind i bestyrelsen hos den danske startup Jumpstory.

Det skriver Computerworld.

Jumpstory er stiftet af den kendte iværksætter Jonathan Löw og Anders Thiim Haarder, og Rasmus Korsgaard ser frem til at være med til at udvikle en 'born global'-virksomhed som Jumpstory fremadrettet, udtaler han ifølge Computerworld i en pressemeddellse.

"JumpStory er en vildt spændende virksomhed. Det er en typisk born-global, hvilket illustreres udmærket af, at man allerede har medarbejdere fra otte forskellige lande på kontoret. Jeg er derudover vild med ambitionen om at tage kampen op med de amerikanske giganter indenfor det visuelle område, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med at bygge det helt rigtige team af udviklere samt skabe noget teknologi, der sætter nye standarder i industrien," siger han i pressemeddelelsen, skriver Computerworld.

Blue Ocean Robotics hyrer ny finansdirektør

7N hiver tidligere Mckinsey-profil i bestyrelsen 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs