ITWatch

Blue Ocean Robotics hyrer ny finansdirektør

Det odenseanske robotfirma Blue Ocean Robotics har ansat Kim Nørgaard Andreasen i rollen som CFO - finansdirektør. Han kommer med en fortid fra Esoft.

Foto: PR/Fotojournalist Nils Lund Pedersen

Kim Nørgaard Andreasen hopper fra det børsnoterede firma Esoft til en stilling som finansdirektør i robotvirksomheden Blue Ocean Robotics. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen kommer for at styrke den administrative del af virksomheden, mens selskabet skal håndtere at vokse hurtigt. Inden for den seneste måned alene har Blue Ocean Robotics ansat 17 mand samt været ude at købe op.

Derfor er Kim Nørgaard Andreasen blevet hyret ind, ligesom han skal sikre, at Blue Ocean Robotics' ventureselskaber modnes økonomisk over de næste 3-4 år.

"Jeg synes at, modningsrejser er hamrende spændende og har gennemført flere af dem, både som økonomiansvarlig og som administrerende direktør, bl.a. hos Vitec Aloc. Jeg glæder mig meget til at være med til at realisere Blue Ocean Robotics’ strategi om ikke blot at være et udviklingshus, men også gøre vores datterselskaber klar til salg, når de får mere værdi for andre end for os. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi går ud i en investeringsrunde senere i efteråret, som jeg ser meget frem til," siger Kim Nørgaard Andreasen selv i pressemeddelelsen.

Den nye finansdirektør er uddannet fra SDU og har en fortid i det svenske softwareselskab Vitec Aloc.

7N hiver tidligere Mckinsey-profil i bestyrelsen

ITU får ny studieleder 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs